PARTIOPUUSKA

Lakeuden Vartijoiden syksy käynnistyy!
Kaikille avoin avajaistapahtuma Partiopuuska järjestetään Partiomaja Metsävaarassa keskiviikkona 2.9. klo 18

Tervetuloa kaikki lippukunnan jäsenet ja uudet harrastuksesta kiinnostuneet kuulemaan lisää alkavasta partiovuodesta ja Jalasjärven partiotoiminnasta.

Perustamme tänä syksynä lippukuntaan uuden perhepartioryhmän. Ryhmä on tarkoitettu kaikille partiosta kiinnostuneille perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Perhepartiossa touhutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona, ja lapset osallistuvat aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa.

Muihin partioryhmiin mahdollisesti tänä syksynä vapautuvia paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta lakeudenvartijat@gmail.com.

Samalla toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan kaikki aikuiset, jotka voisivat olla mukana mahdollistamassa partioharrastusta Jalasjärvellä. Aikuisia tarvitaan sekä viikoittaisten kokousten että erilaisten tapahtumien toteuttamiseen. Aiempaa kokemusta partiosta ei tarvitse olla, mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva pesti.

Ilmoittaudu mukaan Partiopuuskaan 30.8. mennessä!