SYYSKAUSI 21 KÄYNNISTYY!

Lippukunnan vuoden 2021 syyskausi käynnistyy viikolla 37. Alueemme koronatilanteesta johtuen olemme hieman siirtäneet kauden aloitusta normaalia myöhäisemmäksi.

Tänä syksynä aloittaa uusi sudenpenturyhmä, joka on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille. Lisäksi lippukunnassamme toimii alle kouluikäisille tarkoitettu Perhepartio, johon mahtuu mukaan. Perhepartiossa touhutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona, ja lapset osallistuvat aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen kanssa.

Muihin partioryhmiin mahdollisesti tänä syksynä vapautuvia paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta lakeudenvartijat@gmail.com.

Samalla toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan kaikki aikuiset, jotka voisivat olla mukana mahdollistamassa partioharrastusta Jalasjärvellä. Aikuisia tarvitaan sekä viikoittaisten kokousten että erilaisten tapahtumien toteuttamiseen. Aiempaa kokemusta partiosta ei tarvitse olla, mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva pesti.